Adatkezelés

Adatkezelő Neve: Amande House & Cottage

képviseli: Kovács Szilvia

adószáma: 55234782-1-40
székhelye: 8372 Cserszegtomaj, Dr. Vajkai Aurél utca 21.

telephely: 8314 Vonyarcvashegy, Kossuth Lajos utca 17.
e-mail: amandehouse@gmail.com

 

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra. Az Amande House & Cottage irányelve, hogy tiszteletben tartja az Ön személyes adatait, és betartja a vonatkozó törvényeket és szabályozásokat az Önről gyűjtött személyes adatokra vonatkozóan, beleértve a weboldalunkon, a www.amandehouse.hu webhelyen. Ez az irányelv 2021. március 28-án lép hatályba.

Összegyűjtött információk

Az általunk gyűjtött információk magukban foglalják mindazokat az információkat, amelyeket tudatosan és aktívan megad nekünk bármely szolgáltatásunk használata során, vagy bármilyen információt, amelyet készülékei automatikusan elküldenek szolgáltatásainkhoz való hozzáférés során.

Naplózott adatok

Amikor meglátogatja weboldalunkat, szervereink automatikusan naplózhatják a webböngésző által biztosított standard adatokat. Ez tartalmazhatja eszközének Internet Protocol (IP) címét, böngészőjének típusát és verzióját, a felkeresett oldalakat, a látogatás idejét és dátumát, az egyes oldalakon töltött időt, a látogatás egyéb részleteit.

Weboldalunk hivatkozhat olyan külső oldalakra, amelyeket nem mi üzemeltetünk. Felhívjuk figyelmét, hogy nem ellenőrizhetjük ezeknek a webhelyeknek a tartalmát és irányelveit, és nem vállalhatunk felelősséget gyakorlatukért.

Személyes adat

Kérhetünk személyes adatokat, amelyek a következők közül egyet vagy többet tartalmazhatnak:

  • Név
  • E-mail
  • Telefon / mobil szám
  • Otthoni / levelezési cím

Csak akkor gyűjtjük és használjuk fel az Ön személyes adatait, ha szükségesek az Ön számára nyújtott szolgáltatásainkhoz, a szállásfoglalási folyamat egyszerűsítése érdekében.

Információk gyűjtése és felhasználása

Személyes információkat gyűjthetünk Öntől, ha a következő tevékenységet hajtja végre weboldalunkon:

  • Mobil eszközt vagy webböngészőt használ a tartalmunk eléréséhez
  • Felveszi velünk a kapcsolatot e-mailben, közösségi médiában vagy bármilyen hasonló felületen.
  • Amikor megemlít minket a közösségi médiában

Személyes adatainak biztonsága

Az Amande House & Cottage munkatársai munkájuk során gondoskodnak arról, hogy jogosulatlan személyek ne tekinthessenek be személyes adatokba, továbbá arról, hogy a személyes adat tárolása, elhelyezése úgy kerüljön kialakításra, hogy az jogosulatlan személy részére ne legyen hozzáférhető, megismerhető, megváltoztatható, megsemmisíthető.

Meddig őrizzük meg személyes adatait

Személyes adatait csak addig tároljuk, amíg szükséges, vagy a hozzájárulás visszavonásáig.

Az érintett jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.) vagy lakóhelye, vagy tartózkodási helye szerint illetékes törvényszéknél élhet.